Trail de rots van de maagd

Praktische info

Datum: zondag 18 augustus 2024

Eerste editie van de Trail de la Vierge 2024!

De Trail de la Vierge is een wedstrijd die je niet mag missen in de Ourthevallei te Hamoir.

Wat maakt het zo speciaal? De beklimming van de beroemde Rocher de la Vierge, met een prachtig uitzicht over de Ourthe en zijn bijzondere dorpen. Met zijn vlaggenschipafstand van 46 km kom je door enkele van de mooiste plekjes en landschappen van de regio.

 

Datum en plaats :

 Datum: 18/08/2024

 Starttijd: 9u

 Vertrekpunt : Hamoir, België

 Beschrijving evenement : De organisatoren van de Trail de la Vierge bieden je een serieuze inspanning ! Met zijn twee parcours van 46 km en 12 km voldoet de wedstrijd aan de verwachtingen van zowel de meest doorgewinterde lopers die gewend zijn aan langere afstanden, als atleten die het trail runnen willen ontdekken met een kortere afstanden. Dit is nog niet alles: wil je graag samenkomen in een feestelijke sfeer terwijl je je sport beoefent? Laat je dan verrassen door onze animaties langs het parcours, zoals concerten, stands, enz.

 Afstanden :

 46km: Een ongekende afstand met een D+ van 1500, die de lopers de kans geeft hun grenzen te verleggen terwijl ze genieten van de omringende landschappen.

 12 km: Begin je voor het eerst met trail run of wil je wat beweging op een korter parcours ? Dan is deze trail echt iets voor jou.

 

BINNENKORT KAN JE INSCHRIJVEN!

 

2 routes :

 46 km

 12 km

 

Inschrijven

Organisatoren

Met dank aan onze sponsors

Roberty
P&Co Group
Assurances Knauffman
Tesibat